Hoppa till sidans innehåll

Avgifter


 Årsavgifter

  • Årsavgift - Vuxen: 1600 kr
  • Årsavgift - Pensionär / Ungdom: 800 kr

Om du fyller 18-64 år under tiden för årskortets giltighetstid betalar du avgift för vuxen, övriga är ungdom eller pensionär. Har du intyg på att du har sjuk- och aktivitetsersättning betalar du som pensionär. 

Man kan bli medlem och träna själv fr.o.m det året man fyller 16. Innan man har åldern inne får man följa med gratis tillsammans med vuxen medlem. Man kan också gå med i vår ledarledda ungdomsträningsgrupp i Styrkelyft och träna på deras träningstillfällen fro.m 11-12 år och man är då medlem. Kontakta styrelsen vid intresse. 

Årskort gäller 365 dagar från den dagen man fått ut nyckeln. Nyckel skickas efter att man registrerat sig och betalt avgiften. 

Avgiften betalas till:

Swish 123 191 98 77

eller

Postgiro 4770971-2 Täby AK

Fyll i för- och efternamn när du gör betalningen så vi kan identifiera den.

Förutom betalning måste alla som köper medlemskap eller förnyar medlemskap registrera sig i detta formulär. Det är för att vi ska upprätthålla ett aktuellt medlemsregister samt underlättar vår administration kring nycklar. Mailadressen man registrerar i formuläret måste vara unik, dvs du kan inte använda samma mailadress för flera familjemedlemmar. 
När formuläret är ifyllt och vi ser din betalning upprättas/förlängs medlemskapet och nyckeln skickas ut. Från erlagd betalning och registrering kan det ta upptill tre arbetsdagar innan nyckeln kommer ut pga att det är en viss fördröjning innan vi ser pengar och meddelande på vårt konto. 
 
Vi använder digital nyckel som skickas ut till den mail som du använt vid registrering. Uppvisande av nyckeln gäller som medlemskort. 
Frågor kan mailas till This is a mailto link
Uppdaterad: 07 FEB 2018 21:02 Skribent: Fredrik Correa

Postadress:
Täby AK - Styrkelyft
Tibblehallen, Attundavägen 5-7
18334 Täby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link